Вторник, 27 Февруари 2024 14:35

Организиране и провеждане на общо събрание на етажна собственост

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(5 гласа)
Протокол от общо събрание на етажна собственост Протокол от общо събрание на етажна собственост Авторски права: Универсум В ЕООД
Пакет от услуги по организация и провеждане по законоустановен начин на Общо събрание на Етажна собственост. 

 Услугата включва:

-Помощ при съставяне на дневен ред /уточнява се дневен ред поне 2 седмици преди плануваната дата на Общото събрание/

-Уточняване на идеални части /уточнява се в процеса на подготовката на дневния ред/

-Съставяне на обща и индивидуални покани с пълномощни за общо събрание на етажната собственост /изпращат се по пощата или по Еконт на управителя на Етажната собственост или организатора на Общото събрание/

-Опционално: изпращане на индивидуалните покани с препоръчано писмо до всеки съсобственик - специално за апарт-хотели. Информацията от обратната разписка се разпечатва и прилага към протокола.

-Осигуряване на протоколчик /Член от екипа на Универсум В присъства на Общото събрание и подготвя протокола/

-Регистриране на кворум  /Член от екипа на Универсум В присъства на Общото събрание и регистрира присъстващите и обявява кворума спрямо присъстващите идеални части/

-Списъци за определяне на кворум /Предварително подготвен списък, в който съкооператорите се подписват, удостоверявайки присъствието си/.

-Съставяне на протокол от общо събрание /В рамките от 0 до 3 дни след провеждане на Общото събрание/

-Уведомление за изготвен протокол /В рамките от 0 до 3 дни след провеждане на Общото събрание/

-Разпечатване на протокола в 2 екземпляра и предоставянето му на управителя на Етажната собственост: 1 екземпляр за Етажната собственост и 1 екземпляр за Общинската администрация, който се представя от управителя на Етажната собственост. Разпечатване на заверен препис, заверен с надпис Вярно с оригинала за всеки собственик.

 

Заплащане:

Цената на пакета е 200 лв. до 35 индивидуални обекта / апартамента в Етажната собтвеност. За всеки допълнителен индивидуален обект се доплаща по 5 лева. 

При пращане на индивидуални покани до всеки съсобственик с препоръчано писмо , за всяка изпратена покана се доплаща по 3 лв.

При разпечатване на копие от протокола за всеки съсобственик /съгласно новите изисквания на ЗУЕС/ за всяка допълнителна страница се заплаща по 0.10 лв 

Придвижването до етажни собствености в град София е включено в цената на услугата.

За райони до 50 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 20 лв.

За райони до 200 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 50 лв, ако услугата и двете придвижвания могат да се осъществят в рамките на 1 ден.

За райони над 200 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 100 лв за транспорт и още 60 лв за нощувка.

Сумата се превежда както следва: 50% с наложен платеж при предоставяне на индивидуалните покани и общата покана по Еконт. 50% при предоставяне на протокола и уведомлението за протокол.

 

SKU obshto-sabranie-na-etazhna-sobstvenost
Brand Универсум В ЕООД
200.00

Тези продукти също може да представляват интерес за Вас.

 

Прочетена 19760 пъти Последно променена в Вторник, 27 Февруари 2024 14:35

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  •