Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Получих промоционален код с изненада. Какво представлява това?

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(0 гласа)
Искам да получа код изненада! Какво да направя? Искам да получа код изненада! Какво да направя? Интернет

Получих промоционален код с изненада. Какво представлява това? Защо получавам такъв код и какво мога да очаквам от тази промоционална активност? Участието ми обвързва ли ме със задължителна покупка?

Кой получава промоционален код изненада?

Изпращаме промоционални кодове с изненада на всеки, за когото подозираме, че има отношение към управлението на Етажните собствености - домоуправители, касиери, членове на упрвителни съвети, живущи с интерес към управлението на общата собственост. Изпращаме кодове изненада и на професионални фирми, посветени на въпросите на Етажните собствености като професионални домоуправители или касиери. Изпращаме промоционални кодове и на администрациите на апарт-хотели, чиято дейност също е регламентирана съгласно ЗУЕС.

Получаването на промоционален код с изненада е по наша инициатива! Ако искате да изявите желание за получаване на промоционален код изненада, моля посетете този линк.

 

Какво печелите с този промоционален код изненада?

Получаването на промоционален код изненада Ви гарантира сериозна отстъпка за ползване на услуга или услуги, които ще Ви предложим. Възможно е дори и да Ви предложим и безплатна услуга!

 

Как и кога ще разбера за бонусите и включените услуги в кода изненада? 

За да получите услугите с отстъпка или безплатните услуги, свързани с Вашия промоционален код изненада е необходимо да го активирате в сайта!

По време на активирането му, събираме следните задължителни данни: Име, Фамилия, Имейл, Телефон за връзка и кода за изненада.

Освен тях във формуляра за активиране, има анкета, която не е със задължителен характер, но ни насочва какви услуги да Ви предложим с отстъпка или безплатно.

След успешната активация, ще получите потвърдителен имейл за активацията. До един календарен месец ще получите информация за безплатните услуги или услугите с отстъпка, които ще може да ползвате.

Събраните данни чрез формуляра за активиране на промоционален код изненада се ползват единствено от Универсум В ЕООД за реализиране на промоцията на продукти и услуги и са защитени, съгласно закона за защита на личните данни.

Активиране на кода изненада:

Задължителна информация

При попълване на настоящия формуляр, периодично ще Ви информираме на предоставения от Вас имейл, за всяка нова статия във връзка със Социалните проекти, които провеждаме или нова услуга за входовете и Етажните собствености.

Ако сте получили промоционален код също е необходимо да използвате настоящия формуляр, за да го регистрирате.

Благодарим за интереса към нашите продукти и услуги!

Прочетена 7013 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  •  
    Био Акациев пчелен мед от производител