Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Професионален лихвен калкулатор в левове при наличие на много дългове и много плащания Избрана

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(1 глас)
Базов калкулатор Професионален лихвен калкулатор в левове при наличие на много дългове и много плащанияза изчисление на законна лихва в левове Базов калкулатор Професионален лихвен калкулатор в левове при наличие на много дългове и много плащанияза изчисление на законна лихва в левове Универсум В ЕООД

Видео

Професионален лихвен калкулатор в левове при наличие на много дългове и много плащания Универсум В ЕООД
В помощ на децата от SOS детски селища България
В помощ на децата от SOS детски селища България

Професионалният калкулатор е най-удобният инструмент за професионалистите: счетоводители, юристи, ЧСИ, адвокати, прокурори, съдии или заинтересовани лица, които трябва да изчисляват лихви върху много задължения, възникнали по различно време и в различни периоди, а тяхното погасяване не е ставало изцяло или поне не винаги. Идеален инструмент за коректно уреждане на отношения между клиенти на комунални дружества и съответните дружества, отношения в рамките на Етажната собственост и всяко друго отношение от вида длъжник - кредитор. Подходящ както за кредитора, за да гарантира своя материален интерес, така и за длъжника, за да провери предоставените му изчисления.

Професионалният калкулатор практически може да се ползва свободно от всеки за точно изчисление на лихвите по конкретен казус, използвайки опцията за безплатно тестване на услугата в рамките на 15 дни!

Изходните данни предполагат много възникнали задължения с много извършени плащания по тях. За определяне на давност и формулиране на коректни искове, съдът държи на идентифициране на всеки дълг - кога е възникнал и кога е бил напълно или частично погасен.

В случаите на периодични плащания, за да се предяви искова молба трябва да се анализират между 36 до 72 възникнали дълга и извършените плащания по тях. Колкото и улеснения да предлага ексел - обособяването на всеки дълг, изчисляване на законовата лихва по него и отразяване на плащанията и лихвите не винаги е бърза и лесна задача. А процесът на изчисление крие риск от множество грешки и забавяне на делото поради неточности в иска.

За разлика от ексел, нашият инструмент предлага готовите изчисления за Вашата искова молба за секунди, оформени за депозиране в съда или лицата, които имат нужда от тях. Защитете правата си и съберете вземанията си до стотинка с помощта на нашия професионален лихвен калкулатор.

 

 

 

 
SKU pro-calculator-interest-court
Brand Универсум В ЕООД
0.00
* Абонамент:


 
 
Избери и помогни!
Избери и помогни!
Законовата лихва се прилага в следните контексти:

Закон за Задълженията и Договорите

Търговски закон

ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛЕН ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС

ЗАКОН ЗА ЛИХВИТЕ ВЪРХУ ДАНЪЦИ, ТАКСИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЪРЖАВНИ ВЗЕМАНИЯ

 

Прочетена 7239 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Галерия със снимки

2 коментара

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.