Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Как можем да заявим услуга? Избрана

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(0 гласа)
Как можем да заявим услуга? Как можем да заявим услуга? Универсум В ЕООД

Прегледахме внимателно съдържанието на сайта Ви и искаме да получим повече информация за някои от услугите, които предлагате, дори евентуално да се възползваме от тях. Възможно ли е като се свържем с Вас да говорим по нашия конкретен случай?

Здравейте,

Сайтът ни предлага множество начини за връзка с нас и заявяване на услуги:

 

 1. Винаги можете да се свържете с нас чрез контактите предоставени на сайта.

  Ако попълните контактната форма и в съдържанието предоставите Ваш телефон, както и времето, в което Ви е удобно да обсъждаме въпросите на Вашата етажна собственост, то ние ще се опитаме в максимална степен да се съобразим с Вас и да Ви се обадим.

  Разбира се при желание от Ваша страна можете да задавате Вашите конкретни въпроси директно в контактната форма, на които ще отговорим в най-кратки срокове.

  Свързвайки се с нас и възползвайки се от услугата за безплатно консултиране, Вие приемате Вашите въпроси и отговорите, които получавате да бъдат публично достъпни в сайта.

 2. Под всяка статия има възможност за публикуване на коментари от нерегистрирани потребители.  

  1. При публикуването на коментар е задължително да се предостави валиден имейл адрес, който не се публикува на сайта, но ни позволява да се свържем с Вас и да Ви предоставим отговора, който сме публикували в сайта.

  2. Коментарът е публичен и е достъпен за всички потребители.

  3. Премахваме всички коментари, които са с рекламна насоченост или съдържание, което не е по темата и блокираме услугите на сайта за съответния потребител.

  4. Премахваме всички коментари, в които има грубо отношение, като си запазваме правото да не отговорим на подателя им.

  5. Разположението на директния линк към коментарите преди отваряне на статия е:

   Линк към коментарите на статията
   Линк към коментарите на статията
  6. Линк към коментарите на стаитята при вече отворена статия:

   Линк към коментарите при вече отворена статия
   Линк към коментарите при вече отворена статия
 3. Използване на формуляра за запитване, разположен към конкретния продукт или услуга. При специални продукти или услуги на Ваше разположение предоставяме специално разработени формуляри за запитване, чиято цел е да съберат необходимата информация за оферта и да спестят в максимана степен Вашето и нашето време. Пример за подобен формуляр можете да намерите при услугата ни за пълна или финансова ревизия на Етажна собственост.

  1. След попълване на формуляра получавате мейл с потвърждение;

  2. При установяване на неточност в данните, можете да попълните формуляра отново;

  3. Ще вземем под внимание последно попълнените данни.

 4. Създаване на поръчка. При много от услугите вече има възможност за директно създаване на поръчка.

  1. Бутонът за поръчка е разположен към края на всеки продукт или услуга:

   Бутон за поръчка на продукт или услуга
   Бутон за поръчка на продукт или услуга, свързани и допълнителни продукти.
  2. При натискането му съответния продукт се добавя към Вашата заявка за услуги, която моментално се визуализира. Можете да преминете към създаване на поръчката или да добавите още продукти и услуги. В горния десен ъгъл на сайта, точно под основното меню, може да се следи постоянно всичко заявено до момента, както и да правите редакция по него:

   Постоянен достъп до Вашата заявка
   Постоянен достъп до Вашата заявка
  3. Със зеления бутон "Продължи към касата" финализирате Вашата поръчка.

  4. Има възможност за създаване на поръчка без потребителски профил, а ако вече имате акаунт, то попъването на повечето от данните за поръчката ще се извърши автоматично;

  5. Необходимо е да се попълни адрес за фактуриране, като задължителните данни, за издаване на фактура и за приемане на поръчка са: Име, Фамилия, Имейл, Мобилен телефон, Държава, Област, Адрес 1, Град и Пощенски код;

  6. Като начини на плащане, предлагаме 3 основни възможности: Плащане през системите на Epay.bg и Easypay.bg, чрез банков превод или с наложен платеж при получаване. За повече информация относно Начините на плащане, посетете тази страница.

  7. След потвърждаване на плащането се свързваме с Вас за реализиране на услугата.

  8. При създаването на поръчката, както и по време на всеки етап от реализирането й, получавате информативни имейли, с които Ви държим в течение относно статуса на поръчката Ви, както и какво се случва с нея. Ако не получавате мейлите ни, моля проверете дали не са блокирани в спам филтрите Ви.

  9. При липса на каквито и да е мейли в пощата Ви, след създадена поръчка, моля използвайте контактната форма и се свържете с нас по телефон или с директно запитване, тъй като много от услугите се доставят електронно по предоставения имейл адрес, а липсата на получаване на имейли от наша страна, поставя под въпрос надлежното им получаване.

 

Прочетена 6765 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Галерия със снимки

2 коментара

 • Връзка на коментара Веселина Неделя, 18 Септември 2022 23:01 публикуван от Веселина

  Здравейте,
  Заявката за услуга по извършване на ревизия се извършва с решение на Контролен съвет или на Общото събрание. В противен случай нямаме право да извършваме проверки.
  Поздрави

 • Връзка на коментара Марина Петък, 16 Септември 2022 21:22 публикуван от Марина

  Здравейте!
  Имаме голяма нужда от Вашата услуга,но имаме и въпрос-може ли да се запази самоличноста на лицата,които поръчват ревизията? Иначе,домоуправителя е затънал до гуша в нарушения,но е страшно отмъстителен и е способен на всичко

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

 •